Mobile

Review: AIAIAI Tracks

Op het eerste gezicht heeft de Tracks wat weg van een zelfbouwpakket: het metalen frame zit los in de verpakking, samen met enkele kleurrijke sliders, de oorschelpen en een draagtasje. De montage is eenvoudig en alles blijft perfect op z’n plaats zitten.

Wil je de AIAIAI compact opbergen, dan moet je hem weer demonteren. Gelukkig valt de Tracks ook in z’n geheel relatief compact uit. Het comfort overtreft onze verwachtingen: de weergevers roteren iets mee met de vorm van je oren, de bekleding is zacht en de hoofdband amper voelbaar. Heb je een weelderige haardos, dan zou het open frame minder handig kunnen blijken.

Maar vooral klankmatig komt deze AIAIAI sterk uit de hoek, met een grootse, lekker levendige klank met voldoende diepgang in het laag en een sprankelend hoog. Perfect neutraal is de Tracks niet, maar de balans is slim gekozen voor mobiel gebruik.

Dat maakt de eigenzinnige AIAIAI een voltreffer voor deze prijs, zeker voor wie bellen en muziek luisteren combineert: in de kabel zit immers ook nog een microfoon met miniremote verwerkt.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.