Redactie

Telenet Digicorder krijgt make-over


Vanaf 25 april tot eind mei 2012 krijgt het Digimenu van de Telenet HD Digibox en Digicorder een make-over. Een hele verbetering, belooft de kabeldistributeur op de Telenet Blog.

De vernieuwingen situeren zich op meerdere vlakken. Wie de HD Digibox of Digicorder via HDMI op zijn tv heeft aangesloten en de uitgangsresolutie heeft ingesteld op 720p of 1.080i, krijgt in de eerste plaats scherper ogende menu's in HD-resolutie te zien. Daardoor krijg je ook een beter overzicht in de TV-theek en de TV-gids.

Voor meer gebruiksgemak krijgt het nieuwe Digimenu ook een verbeterde zapbalk en snelgids, en wie de nieuwste HD Digicorder in huis heeft (de AD2100) kan voortaan ook sneller zappen. Opnames worden ingedeeld in handige opnamemappen, en je gedeelde opnames zijn na de update ook duidelijk zichtbaar.
 


Heb je jouw Digicorder via een Scart-kabel aangesloten op je tv, dan beperken de vernieuwingen zich tot de nieuwe opnamemappen, de betere weergave van gedeelde opnames en het snellere zappen (ook hier weer alleen in combinatie met de AD2100-uitvoering van de HD Digicorder).

Tijdstip afhankelijk van toestel tot toestel
Wanneer het Digimenu van jouw Digi-toestel precies aan de beurt is, hangt af van het type van je HD Digibox of HD Digicorder. Digitale tv-klanten krijgen sowieso een pop-up te zien op het scherm wanneer hun Digibox of Digicorder geüpdatet is.

Voor een compleet overzicht van alle vernieuwingen kan je terecht op deze link.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.