Redactie

Personaliseerbare TV-meubels bij Aldenkamp

De Nederlandse AV-meubelspecialist Aldenkamp voegt met de nieuwe S1- en Bergamo-serie enkele fraaie TV-meubels toe aan zijn aanbod.

,

Wie houdt van personaliseerbare meubels, krijgt met de nieuwe S1-lijn van Aldenkamp een kolfje naar zijn of haar hand voorgeschoteld. Niet alleen is de nieuwe serie verkrijgbaar in diverse modellen en afmetingen, ook de functionaliteit kan aangepast worden.

Standaard is het tv-meubel sowieso al voorzien van een aantal belangrijke functies met het oog op het gebruikersgemak – denk aan aanpasbare pootjes en planken, een stekkerdoos en kabeldoorvoer aan de binnenkant – maar er zijn ook aanvullende opties beschikbaar die de S1 meteen een persoonlijke toets geven.

Zo kan de S1 worden voorzien van indirect licht. Door je hand te leggen op de zijkant van het meubel kan je het licht niet alleen aan- of uitschakelen, maar is de verlichting ook dimbaar.

Wie meteen voorzieningen wil voor een iPhone of iPod docking station kan opteren voor een ingebouwd dock, en tot slot is er ook nog een (draaibare) tv-kolom beschikbaar voor een vaste montage van de televisie.

De nieuwe serie meubels van Aldenkamp wordt standaard in fris wit geleverd, maar ook daar kan je zelf een eigen toets aanbrengen. Er zijn namelijk diverse modieuze accentkleuren beschikbaar waarmee je het meubel helemaal kan afstemmen op maat van je interieur.

Het nieuwe tv-meubel is met onmiddelijke ingang beschikbaar voor een adviesprijs vanaf 799 euro.
 


Bergamo met matte finish
Eveneens nieuw in het aanbod van Aldenkamp is de Bergamo-reeks, een serie tv-meubels die vooral in het oog springt door de matte finish – verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart.

Net als bij de S1-lijn zien we verschillende handige features die voor meer gebruiksgemak beloven te zorgen.

Zo zien we bijvoorbeeld een deur die volledig uitgevoerd is in infrarood-doorlatend glas, wat betekent dat je de decoder of AV-installatie gewoon door het gesloten deurtje heen kan bedienen.

Dankzij de speciale kabeldoorvoer en koeling aan de achterzijde van het meubel kan je AV-apparatuur gemakkelijk en veilig in het meubel plaatsen zonder dat de hitte-afvoer er onder lijdt. Wil je het meubel even verplaatsen, dan komen de verzonken wieltjes handig van pas.

Aan de bovenzijde is een inkeping onder het handvat gemaakt waar een kabeltje door kan worden getrokken, bijvoorbeeld voor het aansluiten van een iPad of smartphone op je AV-apparatuur. 

Het tv-meubel is beschikbaar in twee verschillende hoogtes en breedtes en is geschikt voor tv-schermen tot en met 55 inch. Desgewenst kan ook hier een (draaibare) kolom voor een tv-scherm worden toegevoegd.

Ook het tv-meubel Bergamo is met onmiddellijke ingang beschikbaar, en dat vanaf 999 euro,
 


Meer informatie
Beide nieuwe series meubels zijn nu al te bewonderen in de 1.400 vierkante meter grote showroom van Havoned in Putten (Nederland).

Voor meer informatie en verkooppunten kan je terecht op de Havoned-website.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.