Mobile

Lezers gezocht: test een HTC Sensation XE

Elke smartphone heeft mediafuncties, maar dat de Sensation XE expliciet op audofielen mikt is uitzonderlijk. En nu krijgen drie lezers de kans om hem zelf te testen!

De Sensation XE is HTC’s eerste smartphone die samen met Beats Audio werd ontwikkeld. In doos steekt niet enkel een Beats Audio-headset, de telefoon is aangepast voor een betere muziekervaring. Sowieso gaat het hier om een highend toestel, met een groot 4,3 inch scherm en snelle hardware.

Maar kan de Sensation XE de claims van de fabrikant waarmaken? Binnenkort lees je op de FWD-site onze mening, maar wij willen ook jouw opinie weten. Daarom liggen op de redactie drie toestellen te wachten op testende lezers. Zij mogen de Sensation XE op de pijnbank leggen en een recensie schrijven. Wie de beste bespreking pent, mag zijn testtoestel houden.

Hoe word je nu een tester? Simpel, stuur ons voor dinsdag 20 december een mailtje op tester@fwdmagazine.be en vertel ons kort waarom jij de geschikte persoon bent om de Sensation XE uit te proberen. (Vergeet trouwens niet om je adres en contactgegevens te vermelden). Dinsdag selecteren we de drie gelukkigen en worden zij meteen gecontacteerd. Doen!

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.