Mobile

Asus bevestigt komst Google Nexus-tablet

Een vertegenwoordiger van Asus heeft tijdens de voorbije Computexbeurs zijn mond voorbij gepraat over de productie van de langverwachte Google-tablet.

Het gerucht dat Google aan een eigen Android-tablet werkt doet al een tijdje de ronde. Zo doken er onlangs benchmarkresultaten op die aan het apparaat worden toegeschreven. Daaruit bleek onder meer dat Asus de fabrikant van dienst is.

Lancering tijdens Google I/O
Een vertegenwoordiger van Asus, die verder anoniem wil blijven, bevestigde dit vermoeden aan de nieuwssite Android Authority tijdens de Computex-hardwarebeurs in thuisland Taiwan. Ook wist hij te vertellen dat de lancering gepland staat voor eind deze maand, wanneer – toeval of niet – ook Googles I/O-evenement plaats vindt.

Buiten de dooddoener ‘Het wordt een geweldig apparaat’, wist Android Authority de Asus-medewerker niets meer te ontfutselen. Officieel is er nog niets over de tablet bekend maar vermoed wordt dat hij een schermdiagonaal van 7 inch krijgt en tussen de 150 en 250 dollar moet kosten, net als de Kindle Fire dus.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.