Mobile

Beste smart connectivity product: JVC KW-NSX1E

In eerste instantie zou je kunnen denken dat de JVC KW-NSX1E een grote, moderne dubbel-DIN in-car headunit is. En dat is ook zo.

De onderdelen die daarbij meteen in het oog springen, zijn het 6,1-inch touchscreen waarop onder meer RDS-radio, muziek via cd of USB en dvd- of DivX-video verschijnt, de Bluetooth-verbinding en de iPhone/iPod-app Link-interface.

Maar dat alles valt in het niets in vergelijking met Mirror Link, het resultaat van een succesrijke samenwerking tussen twee industrieën. Deze technologie laat Android- en Symbian-smartphones toe om een verbinding te maken met in-car headunits om zo toegang te krijgen tot alle functies en apps die op je smartphone staan.

Het LCD-scherm van de headunit zal een spiegelkopie tonen van je smartphonescherm, zodat je je apps kan bedienen via de grotere en herkenbare grafische gebruikersinterface van je autoradio. Tegelijkertijd wordt je telefoon opgeladen.

De JVC KW-NSX1E wordt daardoor een geweldige oplossing voor in de auto.

Dit toestel werd door het in-car electronics en mobile panel van EISA uitgekozen als de beste binnen zijn categorie. Een volledige overzicht van de EISA-awards binnen de in-car electronics-categorie vindt u door hier te klikken.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.