Mobile

Budgetversie Transformer Prime nu in België

Asus verkoopt vanaf deze week de Transformer Pad TF300 in de Benelux. Dat is de budgetversie van de Transformer Prime.

De Transformer Pad TF300 werd vorige week in de Verenigde Staten gelanceerd en deze week is de Benelux al aan de beurt, zo laat de Taiwanese fabrikant in een persbericht weten. De officiële prijzen zijn ook al bekend.

Vanaf 399 euro
De TF300 is bij ons enkel verkrijgbaar met 32 GB opslaggeheugen. Daarvoor betaal je 399 euro. Voor 3G-ondersteuning of het toetsenbord-dock waarmee je je tablet tot netbook omvormt, tel je telkens 100 euro extra neer.
 


Net als de Transformer Prime rekent de TF300 op de vijfkernige Tegra 3-soc van Nvidia. De kloksnelheid werd wel teruggeschroefd tot 1,2 GHz. Andere toegevingen zijn een minder krachtige batterij (toch nog goed voor 10 uur op één lading), een plastic behuizing in plaats van een metalen en een ‘gewoon’ IPS-scherm tegenover het SuperIPS-scherm van de Prime.

Op de royale 1GB aan DDR3 RAM-geheugen werd niet bespaard. Ook de aansluitmogelijkheden van de tablet en het optionele keyboard-dock zijn identiek aan die van de Transformer Prime. De achtmegapixelcamera werd eveneens behouden maar de flitser werd eruit gesloopt.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.