Mobile

Lezers testen de HTC Sensation XE

Een tijdje terug ging FWD op zoek naar drie lezers om de HTC Sensation XE smartphone te testen. Hun besprekingen kun je nu hier lezen, en daarbij maak je meteen een kans om zelf een HTC Sensation XE te winnen.

 

De drie lezers (Tom Van Raemdonck uit Meise, Yvan Peelaers uit Sint-Amandsberg en Tara Dethier uit Tienen) mochten een week met de HTC Sensation XE smartphone aan de slag. Alle drie hebben ze de smartphone uitgebreid getest en op de pijnbank gelegd. De links naar hun besprekingen vind je iets lager bij dit artikel.

Wij willen nu weten welke van de drie recensies jullie de beste vinden. Lees daarom de artikelen, surf daarna naar onze Facebook-pagina en druk daar op de 'Vind ik leuk'-knop bij jouw favoriete artikel. Voor alle duidelijkheid: dat is dus niet de 'Vind ik leuk'-knop onderaan dit stuk of onderaan de review – je moet even langs Facebook passeren en daar op de knop bij het artikel drukken… De auteur van de meest geliefde lezerstest mag zijn testtoestel gewoon houden.

En er zit ook iets in voor jou. Onder de lezers die een van de lezerstests 'leuk vinden' op Facebook, verloten wij nog één HTC Sensation XE. Je hebt tot donderdag 26 januari (om 23u59) om dit te doen.

Het is trouwens geen slecht idee om dan meteen ook FWD op Facebook 'leuk' te vinden. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe acties waarbij we op zoek gaan naar lezers die nieuwe producten willen testen én te winnen. Watch this space!

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.