Mobile

Urbanears klaar voor de herfst

Stilstaan is achteruitgaan, moeten ze bij Urbanears hebben gedacht. De fabrikant loopt dan ook liever vooruit op de feiten, en stelt alvast de nieuwe kleurtjes voor die deze herfst aan het hoofdtelefoonaanbod worden toegevoegd.

Bij hippe hoofdtelefoons horen hippe kleuren. In die optiek is het niet verwonderlijk dat Urbanears voor het meest kleurrijke seizoen van het jaar een aantal nieuwe tinten toevoegt aan het toch al niet zo kleine aanbod kleuren waarin zijn hoofdtelefoons verkrijgbaar zijn.

'Forest' is de naam voor een diepgroene kleur, die volgens de fabrikant geïnspireerd is op de bladeren van bomen in Scandinavië. Achter de naam 'Pumpkin' gaat dan weer een zonnige geeltint schuil, die warmte uitstraalt en de eerste koude dagen moet opvrolijken. De laatste nieuwe tint, 'Rust' genaamd, belooft eveneens een warme uitstraling, gelukkig zonder oxiderende eigenschappen.

De nieuwe kleuren en de rest van de Urbanears-collectie zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de plaatselijke verdelers en online op www.urbanears.com.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.